Fotoalbum Pieterzijl

Momenteel niet beschikbaar.

Foto's voor op de website kunt u mailen naar de webmaster. Gaat het echter om meer dan een paar foto's dan is het handiger om dit niet via e-mail te doen, neemt u dan vooral even contact met ons op. We kunnen niet garanderen dat aangeleverde foto's (allemaal) worden geplaatst.

Voor foto's geplaatst op het internet en dus ook op deze website geldt het auteursrecht. Normaal gesproken worden in het fotoalbum op pieterzijl.net voornamelijk foto's geplaatst die hiervoor ter beschikking zijn gesteld door de betreffende fotograaf (auteur). Het is echter voor ons niet te controleren of dit daadwerkelijk het geval is. Mocht u onverhoopt foto's aantreffen die uw/het auteursrecht schenden dan verzoeken we u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Bij openbare gelegenheden of bijvoorbeeld op de openbare weg is in in principe geen toestemming nodig om wie of wat ook te fotograferen. Het zogenaamde het portretrecht geeft herkenbaar afgebeelde personen het recht zich te verzetten tegen publicatie van hun portret (foto), mits ze daar wettelijk gezien een "redelijk" belang bij hebben. Het is niet zo dat dit automatisch voor elke foto waarop u zichtbaar bent van toepassing is. Indien u echter een ongewenste foto van uwzelf aantreft dan zullen we deze op uw verzoek van de website verwijderen.© 2013-2020 pieterzijl.net. Heeft u opmerkingen/suggesties of kopij voor de website, schroom niet maar stuur een mail naar: webmaster@pieterzijl.net


Disclaimer: Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De verstrekte informatie kan eventueel zonder aankondiging, gewijzigd, aangevuld of verwijderd worden. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor prive gebruik. Het is niet toegestaan de inhoud van de site te verspreiden, op welke wijze dan ook, zonder uitdrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming. De webmaster en plaatselijk belang Pieterzijl aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de volledigheid en juistheid van de gegeven informatie. Gebruik van deze website is geheel voor eigen risico.